derobyk Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam wszystkich jestem z Tarnowa na imię mam Grześ. Nie mam jeszcze Audi ale myślę o jego zakupie w planach A4 z silnikiem 1,9 diesel (nie wiem dokładnie jaki model), mam nadzieje, że znajdę gotowe odpowiedzi na moje pytania w istniejących postach, jak nie to będę was gnębić pytaniami :> Grzes
nubik Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wita wszystkich przyszły użytkownik Audi. Mam nadzieję dowiedzieć się czegoś nowego o przyszłych czterech kółkach
ilikebiscuit Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam. Przymierzam sie do przesiadki z 80-tki B4 na A4 B5. Mam nadzieję ze udzielicie mi potrzebnych informacji??
Ja Andrzej Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam serdecznie, jestem z Przemyśla, mam na imię Andrzej, jestem posiadaczem Audi A4,B6,1,9TDI sedan, rok produkcji 2003
looter Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witajcie drodzy użytkownicy forum . Postanowiłem zostać członkiem forum ze względu na 'zajawkę' do samochodów Audi ;] Obecnie posiadam 10 letnią Kie Shumę , ale lada moment chce zakupić A4 ;] Pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi