markoo Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Witam wszystkich zarejestrowałem się na forum,ponieważ interesuję się motoryzacją.
sebeusz Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie :]
JojoTM Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Witam mam na imie Joachim mieszkam w Nowym Sączu (malopolska). Motoryzacja to moja pasja i sposób na utrzymanie . Nie posiadam aktualnie zadnego audi. Za to moi bliscy użytkują Audi i często naprawiam/przerabiam te samochody dlatego chce należeć do klubu. Osobiscie posiadam Nissana 200sx s13 z silnikem (CA18DET) po lekkich modyfikacjach :evil:Jestem pełen nadziei ze znajdę tu wiele ciekawych informacji oraz projektów . Pozdrawiam
tomo_ninja Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 witam wszystkich klubowiczów, aktualnie : VW Passat , VW Caddy w przygotowaniu A4 b6 3.0 V6
marcino2k Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Witam. Marcin z Kalisza. Obecnia a3 Tdi AHF++ Poizdrawiam
sebanowy Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 witam jako posiadacz Audi z "zepsutą kierownicą"
Rekomendowane odpowiedzi