dnp Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 witam witam!!! od dwóch tygodni stałem się szcęśliwym posiadaczem a4 b5 wcześniej miałem b4. Mam już jakieś pojęcie na temat tych samochodów i dlatego zalogowałem się tutaj po to aby w razie potrzeby pomagać innym służyć radą i pomocą. Polecam sie i pozdrawiam
xxhooliganxx Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Witam wszystkich na forum. Od pewnego czasu jestem posiadaczem audi a4 b6 2.5 multitronic
-Bolek- Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Witam Wszystkich serdecznie
Rempee Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Witam wszystkich forumowiczow.
mcx Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 Szukam nowego auta. Zastanawiam się nad zakupem A4 B7 2.0 TFSI quattro. Zarejestrowałem się aby poznać Wasze opinie i dowiedzieć się czegoś o tym aucie. pozdrawiam
PIXI Opublikowano 8 Października 2011 Opublikowano 8 Października 2011 witamy No to teraz się odpycha ...........
Rekomendowane odpowiedzi