aerk Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Tak jak w temacie, jestem tu nowy. Myślę że to forum będzie mi pomocne a i ja także postaram się udzielić drobnych rad. Zapomniałem napisać coś o wozie posiadam A4 1,9 TDI 131 KM kolor czarny. Później postaram się wrzucić zdjęcia "byczka" Jak już wcześniej pisałem witam wszystkich.
ptyq Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam, moje autko to A4 B5 z silnikiem 1.9 TDI, pozdrawiam
konnski Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 ( Warszawa ) Witam wszystkich na forum, mam na imie Kamil. Nie dawno kupiłem mój pierwszy samochód, jest nim audi a4 avant b5 i jestem z niego bardzo zadowolony :-)
audiofil44 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam wszystkich. Właśnie mam zamiar zakupić Audi A4 model B7 i obecnie jestem w fazie intensywnych poszukiwań. Bardzo liczę na pomoc forumowiczów. Dasz bór
DawidM3 Opublikowano 18 Listopada 2011 Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam wszystkich mam na imie Dawid pochodze z ketrzyna na Warmii i Mazurach , mam 19 lat pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi