MegaVip Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 witam.jestem tu aby chłonąć wiedzę, dokształcać się i z czasem pomagać innym.po 4letniej przygodzie z Golferem III zostałem dunym właścicielem AUDI A4 B6 1,9 TDI. pozdrawiam wszystkich i .... do lektóry !!!!
sznajder545 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 i nareszcie dołączyłem do waszego grona, chociaż moja b5 posiadam juz prawie rok to jakoś wczesniej nie miałem zbytnio zapału aby udzielac się na forach co nie oznacza że nie korzystałem z nich i z pomocy innych forumowiczów. moja niunia to audi 4-B5 końcówka 95roku,silnik 1.8 5V zawieszenie przednie gwintowane(bo na takim już kupiłem)... z chęcią bym je zamienił na ori. prosze o wyrozumiałość gdybym popełnił jakiś bład gdyż jestem początkujący i tak samo służę pomoca gdyż już troszkę przeszedłem z tą swoją A4. ON czy Pb , możecie śmiało pytać. pozdrawiam !
PABLO Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witamy na forum Zapraszamy na spociki Krakowskie SPOCIKI KRAKOWSKIE - CZWARTEK godzina 19:30 Galeria Kazimierz-Parking Niebieski
Rekomendowane odpowiedzi