BartekAJM Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Witajcie ! Mam na imie Bartek, jestem z Lublina mam 21 lat. 2 tyg. temu zakupiłem a4. wkrótce zapraszam do mojego tematu o audiczce. Pozdrawiam !
shoo Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam wszystkich! Zawitałem bo nosze sie z zamiarem kupna jakiejs B8 z rocznika 2008-2009. A jakiej to juz zalezy troche od finansów i tego kiedy to dokładnie nastapi Na ta chwile pomykam Mitsubishi ASX z rocznika '11 i z benzyna 1.6 MiVEC 117KM. Szału nie ma, dlatego planuje pod koniec roku sprzedac i zamienic wlasnie na B8 o mocy przynajmniej 160PS (1.8 TFSI). Drugie autko w domu, ktorym na codzien jezdzi narzeczona, to Ibiza '09 6J z 1.9 TDI 105KM (BLS) - tutaj szału troche już jest Pewnie w najblizszym czasie bede wam troche trul bo mi sie pare pytan cisnie, glownie na temat wyposazenia i silnikow (choc naprawde duzo juz wykminilem czytajac archiwum). Do przeczytania w innych działach!
JacekMisiek Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 witam klubowiczów audi a4. Pozdrowienia z zach/pom
Rekomendowane odpowiedzi