adam.k..... Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Witam jestem użytkownikiem Audi A4 Avant Quattro B6 1.9 TDI [AVF] niedawno zakupiłem to moje trzecie audi przed tym miałem audi 80 b4 1,9tdi nie do zajechania puł miliona na karku i nadal w dobrej kondycji zobaczymy jak sie będzie spisywała A4. pozdrawiam
Marin Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Witam Szanowne grono użytkowników A4-ek:hi: Od dłuższego czasu szukam zadbanego egzemplarza A4 B6 w sedanie, ale na razie trafiałem na same ulepy:kwasny: Może przez forum uda mi się w końcu kupić ciekawy egzemplarz.
Tońcio Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Warszawa. Witam all. Mam na imię Tomek i stałem sie posiadaczem A4 B6 Avant. Mam nadzieje że wiedza z forum zaoszczędzi mi czas i nerwy. Pozdro dla all
roberto333 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Witam wszystkich na forum. Wcześniej jeździłem miedzy innymi VW Passatem B3, B4, B5. Audi które posiadam jest moim pierwszym samochodem tej marki. Miał być dalej Passat, ale postanowiłem, że będzie to audi (lepsze wykonanie). Widzę ze forum prężnie działa i to mnie cieszy, Pozdrawiam Robert
Rekomendowane odpowiedzi