kulbiks Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Witam wszystkich użytkowników forum! Od kilku dni jestem posiadaczem kolejnego auta zgrupy vag:) tym razem wybór padł na audi. A4 B8 2.0 tdi autko z Belgii własnoręcznie przytargane z przebiegiem 120kkm puknięte w prawy błotniczek. Fajny ciemny kolorek ciężki do opisania- niby szary niby granatowy w pełnym świetle, żeby uściślić po kodzie: LZ7H. Wnętrze jasne- fajny kontrast. Zobaczymy czy będę zadowolonym użytkownikiem- z czasem wyjdzie:naughty: Pozdrawiam Seba okolice Kołobrzegu;)
angel213 Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Jestem z okolic Jasła posiadam od pół roku Audi a4 b6 1.9 tdi i mam nadzieje że dowiem sie na tym forum wiele na temat jej prawidłowej eksploataci.
kamilus Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Siemanko, mozna powiedziec, ze jestem swiezo upieczonym posiadaczem B5tki i mam nadzieje, ze zawitam tu na dluzej kontynuujac prace nad padliną brata (takze uzytkownika tego foro)
Rekomendowane odpowiedzi