PIXI Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1zl_2010 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Witam. Więc może się przedstawię: Mam na imię Marcin, 22 lata. Zarejestrowałem się tutaj ponieważ chciałbym kupić samochód Audi A4 z okolic rocznika 2010-2012. Od dzieciństwa te auta mi się podobały Dlatego chętnie poczytam o Waszych perełkach i poznam ich słabe oraz mocne strony. Mam nadzieję, że miło będziemy spędzać razem czas na tym forum. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za ciepłe przyjęcie, 1zl_2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiango Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Mam na imię Damian i szykuję się do zakupu a4 b5 1.9 tdi quattro. Mam nadzieję że z waszą pomocą uda sie zakupić ciekawy egzemplarz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg23 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Witam wsztskich klubowiczów:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undree Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Jako świeżak pragnę się przywitać z pasjonatami czterech kółek(tych w znaczku). Jako,że moja "aczwórka" w tym roku osiągnie pełnoletniość rozglądam się za czymś o połowę młodszym. Pewnie dlatego tu trafiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi