WaldekS Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam wszystkich serdecznie ! Waldek-dolnośląskie- B6,1.8T
C20NE Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam,posiadam już drugie Audi A4,tym razem B6 Avant(wcześniej sedan B5).Mam je od dwóch miesięcy,poznaje je na nowo bo w porównaniu do poprzednika jest w nim sporo zmian tak konstrukcyjnych jak i wizualnych.Prosiłbym was o pomoc gdy zajdzie taka potrzeba,a ja od wzajemnie tym samym gdy będę w stanie pomóc.Pozdrawiam
Rakin Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Nich będą pochwaleni wszyscy posiadacze najlepszych 4 kółek pod słońcem, od niedawna mam przyjemność bycia właścicielem audi a4 b6 z 2003r z silnikiem diesla o poj. 1,9 l i mocy 130 km mam nadzieje że, w razie problemów będę mógł liczyć na Waszą pomoc. Pozdrawiam Rakin:papa:
deelocc Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam Wszystkich na forum. Jestem Andrzej z Żywca. Audi A4 B5 Avant.
Bajabongo Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Jako że uczęszczałem już namiętnie od dłuższego czasu na to forum , postanowiłem się w końcu oficjalnie przywitać. Mam nadzieję że czas spędzony na tym forum w ciągu dalszym będzie pozwalał mi na śledzenie nowinek i rozwiązywanie problemów z autem. Pozdrawiam Marcin.
Rekomendowane odpowiedzi