Justka Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Miło mi zawitać na forum A4:wink: Co prawda nie jestem właścicielem A4 aczkolwiek w domu mam zapalonego fana tej marki co udziela się i mi, więc postanowiłam również wyrazić siebie na tym forum. Naszym oczkiem w głowie jest piękna, czerwona Audi A4, sedan z 1996r. o pojemności 2.6. Mam nadzieję, że szybko zintegruje się z resztą forumowiczów, gdyż słyszałam o Was same dobre rzeczy:wink: Pozdrawiam Wszystkich serdecznie, Justka
KABUM Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Cześć wszystkim, mam na imię Radek. Jeszcze nie jestem posiadaczem tego pięknego auta ale mam nadzieję, że na forum i z waszą pomocą zdobędę wiedzę do podjęcia prawidłowej decyzji podczas zakupu
Mateusz69 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam serdecznie wszystkich posiadaczy Audi Dołączam do Waszego grona Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B7 avant z 2006 roku z silnikiem 2.0 diesel BPW quattro i dołączam do Waszego grona Pozdrawiam Mateusz
Rekomendowane odpowiedzi