scorpiomk Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Pozdrawiam wszystkich ---------- Post dopisany at 14:54 ---------- Poprzedni post napisany at 14:51 ---------- Witam Mam problem z komputerem dot. spalania chwilowego. 1. bardzo wolno się odświeża. 2. zawiesza się przy gaszeniu silnika 3. żle pokazuje gdy stoje w miejscu na włączonym silniku Czy ktoś wie jaka może być przyczyna? Pozdrawiam
PABLO Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Kolego tutaj się tylko witamy, odpowiedź znajdziesz na forum. Witamy na forum
zwirek192.87 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witam jestem Łukasz. Jestem posiadaczem AUDI A4 B7 3.0 TDI V6 quattro.
Pacek040 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witam, kupiłem ostatnio pierwsze Audi a mianowicie A4 B5 Z 96 roku w benzynie z silnikiem 1.6 i mianowicie wszystko bylo wporzadku az wkoncu zauwazylem ze mam strasznie malo plynu do wspomagania i pewnego dnia zauwazylem wyciek, lecz gdy przeparkowalem auto to na drugi dzien nic mu nie bylo.. Zamierzam Wybrać się do mechanika tutaj w hamburgu poniewaz obecnie pracuje w niemczech a pochodze z krakowa i zanim wroce do polski chce miec pewnosc ze moje pierwsze Audi mnie poprostu nie zawiedzie, moge wrzucic jeden filmik w ktorym slychac dzwiek tylko nagrywalem go dla kumpla i slychac sam dzwiek poniewaz byl nagrany w nocy i nic nie widac
PIXI Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Siema Kolego tu się tylko witamy , poszukaj rozwiązania problemu w dziale technicznym .
tomachi Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów . Jestem Tomek i dosiadam b5 2.7bit. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi