fantowski Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witaj w klubie A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOODAUDI Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zawsz krecily mnie Niemieckie samochody.Audi jest dla mnie nr.1 choć nigdy nie posiadałem swojego. Czas na zakup pierwszego-budżet powala mi na A4 B6 2002-2004. Celuje w 1.8T Pracuje za biurkiem ale w wolnym czasie z chęcią spędzam czas w garażu. Znam trochę mechaniki. Moja lokalizacja to Południe Warszawy, Piaseczno, Tarczyn Mam tez kultowego FIAT 126p z 83 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian1982 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witam was Panowie i Panie jak są takowe W końcu doczekałem się swojego pierwszego AUDI A mianowicie zakupiłem A4 Avant 2.0 TDI 140 km z 2005r Jeżdżę nim już 2 miesiące i jak na razie nie zauważyłem nic dziwnego jeżeli chodzi o silnik a podobną są do bani Mam tylko jeden malutki problemik na postoju przy zapalony silniku delikatnie kopie samochodem co kilka sekund i nie mogę dojść do tego co to może być. A tak ogólnie to furka fajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mslawkowski Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witajcie posiadam Audi a4 b5 FL USA wspaniałe auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi