KkLuki Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Tak jak w Temacie Witam Wszystkich ! Jestem z woj. Lubuskiego zostałem właścicielem Audi a4 1.8t Avant 2003r Niestety autko jest w remoncie ale mam nadzieję że za niedługi czas będę się cieszył jazdą po naszych pięknych drogach heheh Pozdrawiam raz jeszcze !!
MaciasS4 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam , jakiś czas temu stałem się posiadaczem swojego wymarzonego A4 B7 1.8T , autko kupiłem sprowadzone ze Szwajcarii lekko uszkodzne, aktualnie staram się je doprowadzić do stanu fabrycznego, już widać światełko w tunelu , już po głowie chodzi mi wymiana skrzyni multitronic na manuala 6b pozdrawiam.
Liper82 Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Jestem szczęśliwym posiadaczem audi A4 B5 Avant 1,9 TDI z silnikiem AFN z 1997r. od ponad roku:cool: Mam nadzieje że pomożecie mi w niektórych problemach które posiada moja audi-czka
_Bumier_ Opublikowano 18 Lutego 2014 Opublikowano 18 Lutego 2014 Witam wszystkich jeszcze raz Byłem posiadaczem Audi a4 B7 teraz chce zakupić B8 sedan S-LINE i szukam ! ! Liczę na pomoc
Rekomendowane odpowiedzi