piotrek94 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek94 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koik Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Korzystając z okazjii. Posiadam nawigację między zegarami i mam oryginalną niemiecką płytę. Mógłby ktoś pokierować mnie jak nagrać i skąd wziąć płytę z polską mapą? Mam wersję bez relingów, czy jest możliwość kupienia gdzieś używanych i zamontowania? Czy mam jakąś wersję bez takiej możliwości? Posiadam radio symphony, czy jest możliwość podłączenia skrzyni basowej? Gdzie znajduje się subwoofer w tym aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekrugby1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Cześć.Mam na imię Bartek i noszę się z zakupem Audi A4 B6. Ale nie tylko dlatego zarejestrowałem się na forum, mam nadzieję, że po jakimś czasie od zakupu będę tez w stanie podzielić się swoimi spostrzeżeniami i radami Aczkolwiek liczę na bezproblemowe uzytkowanie. Wcześniej jeździłem, hondą civic 6 generacji, fiatem grande punto i renault megane 3 generacji. Mam nadzieję, że pomożecie mi drodzy forumowicze w wyborze auta.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misial Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam wszystkich na forum. Właśnie kupiłem sobie moje pierwsze Audi jest to A4 QATTRO motor 2.4 v6 165KM kod silnika APS z 2000r. Mam nadzieję że trochę nim pojeżdżę choć już nazwałem go "Małym Smokiem" ,ale przyjemności kosztują i jestem tego wpełni świadom. HEHE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniek 82 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi