ave_PDG Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Witam wszystkich Klubowiczów. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.9 TDI 90KM 2000r. Mam nadzieję, że z pomocą forum odpicuję moją Niunię i złapię prawdziwą zajwkę Pozdro, Krzysiek!
jakubowski1234 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Witam, Mam na imię Paweł, pochodzę z okolic Kielc lecz aktualnie mieszkam w Warszawie ( tzw. słoik hehe ) Jestem posiadaczem Audi A4 B7 Avant 1.8T 163KM z 2005 roku ( benzyna z gazem BRC ) Zarejestrowałem się na tym forum, aby poszerzyć swoją wiedzę na temat tych samochodów, a szczególnie problemów z autem, które się ostatnio zaczęły... Pozdrawiam i mam nadzieję że pomożecie... Paweł
RadkoLDZ Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Witam wszystkich forumowiczów! Jestem posiadaczem a-czwórki od pół roku, na forum rejestruję się aby zwiększyć swoją wiedzę na temat modelu, a w szczególności problemów z układem kierowniczym jakie od niedawna miewam, jak i oczywiście w miare możliwości i wiedzy pomagać innym Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi