PawelA4 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 W związku z tym, że pierwszy raz biorę oficjalny udział w życiu klubu, do tej pory parę razy korzystałem z niego anonimowo, proszę o wyrozumiałość w przypadku popełnienia mam nadzieję drobnych błędów podczas korzystaniu z forum. Pochodzę ze Szczecina i jestem jak na razie zadowolonym posiadaczem Audi A4, sedan, rok prod. 2004, silnik AVF 1.9, 131 kM, spalanie miasto około 9 litrów, trasa około 5 litrów. Jeszcze raz witam wszystkich
carmagedon Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Serdecznie witam wszyskich - Grzegorz z Lublina
adeuszA4 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam wszystkich Klubowiczów.Na imię mam Radek. Mieszkam w Szczytnie woj. warmińsko-mazurskie. Jestem nowo upieczonym posiadaczem A4 B6 sedan, 2.0 benzyna, kolor srebrny sprowadzony osobiście z Niemiec. Mam nadzieję ,że spędzimy na tym forum wiele miłych chwil i poruszymy interesujące nas tematy.
Kyano Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Andrzej
luki stm Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 [sZTUM]WITAM WSZYSTKICH FANOW A4
dawd18 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam wszystkich, jestem nowy na forum. Mam nadzieje ze znajde tu opdowiedzi na moje pytania. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi