Tyron Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Witam jestem Marcin jeżdżę obecnie a4 b7 i mam trochę doświadczenia bo to już 3 moje audi więc zawsze coś pomogę.Teraz czas na zmiany szukam b8 lub a5 więc liczę na waszą pomoc.Pozdrawiam wszystkich audi maniaków.
Kruczanowski Igor Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Witam. Po dwóch latach jazdy Toyotą Avensis t25 w 2-litrowym, 116 konnym silniku diesela postanowiłem przesiąść się na coś benzynowego. Auto zostało wstawione, następnego dnia przyjechał kupiec i zwyczajnie zabrał, bez większych pytań. Długo nie płakałem po stracie, gdyż następnego dnia w garażu zagościł A4 B6 3.0 V6 Quattro sprowadzone ze Szwajcarii. Na foto, po kilkugodzinnym usuwaniu zanieczyszczeń z lakieru, woskowaniu oraz nabłyszczaniu wszystkiego co możliwe (tak na szybko). Tego samego dnia wpadły BBS`y 17tki + nowe Pirelli P Zero Nero GT. Przy aucie mam jeszcze masę pracy, powycierane przyciski, zaniedbana alcantara, pęknięty tylni zderzak. Postaram się wszystko fotografować i w miarę możliwości relacjonować na forum. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na zlotach!
<<andrzej>> Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Witam serdecznie, Od około lutego jestem posiadaczem Audi A4 B6 1,8T BFB z multitronic-iem niestety ostatnio pojawiły się problemy mam nadzieję, że uda mi się je rozwiązać.
t.blaszczynski1 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 jak dla mnie, przesiadka z Toyoty na Audi jak najbardziej na PLUS! Będę uważnie obserwować temat auta
t.blaszczynski1 Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Witam! Od pół roku jestem szczęśliwym posiadaczem a4 b5 z napędem quattro. Auto miało iść do sprzedania, ale stwierdziłem że znając jego historię od kilku lat, szkoda się rozstawać Postaram się każdą zmianę przy aucie relacjonować na bieżąco, Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi