krissos Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Zastanawiam się nad zakupem audi i liczę tu na pomoc ?
Hugo Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Opublikowano 4 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
adrian198877 Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Witam Wszystkich bardzo serdecznie.Nabyłem ostatnio audi od kolegi który troszkę ją zaniedbał,parę rzeczy już porobione ale na pewno jakaś pomoc z Waszej strony się przyda.Bedę pytał pozdr.
Hugo Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Opublikowano 4 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Panguzik Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Witam. Jestem posiadaczem a4b8 od czerwca ubiegłego roku. Pozdrawiam
Jaro_Slaw Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Od kilku dni jestem posiadaczem A4 B6 2,0 20v sedan Pozdrawiam wszystkich!!!
Hugo Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Opublikowano 5 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi