Hugo Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Opublikowano 1 Maja 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Jasiu1123 Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Cześć, witam Wszystkich. Wczoraj nabyłem A4 B8 2009 rok, motor 2.0 o mocy 143km. Na imie mam Dawid i pochodzę z Warszawy. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 1 Maja 2020 Autor Opublikowano 1 Maja 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Delphin85 Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Witam wszystkich , jestem nowy na forum, moją b7-kę posiadam od paru miesięcy, a dopiero teraz dołączyłem do klubu.. . Można mnie spotkać w Siemianowicach Śląskich oraz Tychach, z których pochodzę. Pozdro dla wszystkich posiadaczy i fanów czterech kółek
AdrianK91 Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Witam wszystkich! Mam na imie Adrian jestem z Poznania śmigam a4 b7 1.8T Pozdrawiam
Patryk0 Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 (edytowane) Witam, jestem nowym użytkownikiem forum, ale nie jestem nowy tutaj, często zaglądam z problemami, które napotykamy z moja Audi. Dlatego postanowiłem sir zarejestrowac, wyjsc z ukrycia, poniekąd sklonil mnie tez do tego troche wiekszy problem ktory mam ze swoja mała, chyba bez remontu silnika sie nie obejdzie ale do tego zaloze temat szukając pomocy i porad. Edytowane 1 Maja 2020 przez Patryk0
Gość patrickk.p93 Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Patryk, Giżycko (Mazury) Całkiem niedawno a w zasadzie 11 kwietnia 2020r. nabyłem drogą kupna Audi A4 B7 Avant 2005r. 2.0TFSI Quattro. Zapewne będę potrzebował nie jednej odpowiedzi jak i pomocy, stąd też dołączyłem do grona użytkowników tej wspaniałej marki. Jestem niezmiernie zagorzałym fanem marki BMW, przesiadka na AUDI jest dla mnie odskocznią po raz czwarty w życiu (wcześniej A4 B5 2.6 V6, 100 C4 2.8 V6, A8 D2 3.7 V8), jak i poniekąd spełnieniem marzenia sprzed lat żeby kupić A4 B7. Wybór padł oczywiście na auto Turbo + Quattro, ponieważ jeszcze nie miałem okazji mieć coś innego prócz wolnossącego auta no i kilku diesli. Tak więc co tu więcej mówić - Pozdrawiam Was Serdecznie!
Hugo Opublikowano 2 Maja 2020 Autor Opublikowano 2 Maja 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam P.S. Warki nie przejedź
Hugo Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Opublikowano 3 Maja 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
MiniolEE8 Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Jak w temacie, chciałbym powitać wszystkich użytkowników tego forum A to moja ślicznotka
Hugo Opublikowano 3 Maja 2020 Autor Opublikowano 3 Maja 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
kamilgajewski1313 Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) Witam wszystkich pasjonatów:D To jeste moja szalona bestia Edytowane 3 Maja 2020 przez kamilgajewski1313
Rekomendowane odpowiedzi