Eryk LTM Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Witam, od 2 lat jestem posiadaczem Audi a4 b7 z 2006roku, 1.9 TDi kod silnika BRB, chętnie zaczerpnę przydatnej wiedzy i służę pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ancjan Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Od kilku miesięcy jestem posiadaczem Audi A4 B8 1,8 TFSI 160 KM Avant 2008, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 16 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradS4 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Witam. Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem S4 b8 3.0 tfsi 440ps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele12 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Marcin z Lubelskiego. Od roku posiadacz A4 B7 1.8t Q. Nie pierwszy mój vag i zapewne nie ostatni. Mimo to cały czas się ich uczę i to też jeden z powodów dla których tu jestem. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karollllll Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witam mam problem z moim audi a4 b6 1.9 multitronic. Mjanowicie przy przyspieszeniu cala buda drży i słychać dziwne dziwne buczenie.dodam że skrzynia weszła w tryb awaryjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojak79 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witam wszystkich i pozdrawiam z Irlandii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapa999 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witam wszystkich forumowiczów. Zostałem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b6. Troszkę z przypadku. Poszukiwalem malego autka dla żony na dojazdy do pracy a wyszlo troszkę większe audi? Niestety autko już ma swoje lata i nie do końca wszystko śmiga jak należy ? Pozdrowiam wszystkich i Życzę Zdrowych Pogodnych i Wesołych Świąt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawwos99 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Siemanko kupiłem jeżdżąca a4 B5 avant A grosze od znajomego kolegi dziadka itd potrzebuje pomocy w identyfikacji mojego silnika. Napewno 1.8 125km 1997 rok może win coś pomoże WAUZZZ8DZVA077452 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robil Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Od niedawna jestem posiadaczem AUDI A4B9 2.0 TDI ULTRA Z 2017 roku Audi jeżdżę już od ok 15 lat , najpierw była super 80 1,9 TDI potem A6 2,0 TDI a teraz A4 Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_3766 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Witam serdecznie ja i moja śliczna B8-semeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi