aszpiasek Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianow795 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Automatyczneskrzyniebiegów Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 witaj witaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przybylko Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Siemka, Jestem Kamil i jestem właścicielem najlepszego auta na świecie audi a4b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak 1974 Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldmagneto Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Dzień dobry ! Witam wszystkich miłośników motoryzacji . Nowy nabytek to A4 B6 Avant 1.6 ALZ . Lokalizacja Mazowieckie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel3662 Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Witam wszystkich i życzę miłego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbapoz Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Witam wszystkich serdecznie, mieszkam w okololicach Poznania. Audi S4B7 Cabrio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukashb Opublikowano 19 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem Łukasz a audi posiadam od pół roku czysta benzyna 2.4V6 z 2002r. Cieszę się, że tu trafiłem, a i tak będę już pytał o sprawy ulepszeń auta Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo939 Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Audi A4 B7 2007 cabrio 2.0tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moon_11 Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Witaj bezawaryjności życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi