rtv Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Witam wszyskich! Jeżdżę A4 B5 AHU 1.9 TDI 66kw
grypa82 Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Witam wszystkich Tu Grypa z Lublina /w chwili obecnej na obczyźnie/ Mam A4 z 1996, ADP, które ostatnio zaczyna szwankować. To na razie tak skromnie o sobie i moim "babe" Pozdrawiam
Gość rob Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 witamy i zapraszamy na spoty
Gość rob Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 witamy i zapraszamy na spoty
paolo111 Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Witam wszystkich Jestem z warszawy od paru miesiecy posiadam A4 avant 1,9 96KW Pozdro
r_drv Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Witam Szanownych Forumowiczów! Jestem świeżo upieczonym właścicielem Audi A4 2.8 quattro (B5) i mam nadzieję, że na samym początku uzyskam od Kolegów przydatne porady i fachową pomoc, a ja w miarę upływu czasu postaram się odwdzięczyć tym samym. pozdrawiam, r_drv
ZTJ Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Witam! Dopiero co sprowadziłem wraz ze znajomym (dla niego) A4 Avant 1.9 TDI 110KM z 1997. Aby zasięgnąć w jego imieniu nieco informacji (nie zna się chłopak nic a nic ) zarejestrowałem się na tym forum .
lukaszr Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Zapoznaj się także z tematem związanym ze spotami w Twoim regionie
lukaszr Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum Zapoznaj się także z tematem związanym ze spotami w Twoim regionie
Rekomendowane odpowiedzi