silver_leon Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam serdecznie wszystkich pasjonatów A4 Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4 . Chcę podzielić się z wami swoimi doświadczeniami , oraz zaczerpnąć wiedzy na temat nie zgłębionego jeszcze przezemnie tak cenionego Audi .... A4 Pozdrawiam serdecznie - Silver ze Świetkorzyskiego ... Ostrowca ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witaj na forum A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitek777 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Mam w planach a4 B7 3.0 tdi i napewno sie czegos sie tu naucze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namek77 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Wiatm Dziwny to zwyczaj, ale jak najbardziej miły dlatego DoBry Dien dla wszytskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witaj miło Cię. poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek11 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witaj na forum A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzaba Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam wszystkich, Mam na imię Marcin. Od 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI 80 1.9TDI 1Z. Obecnie mieszkam w Kielcach. Mam nadzieję że nie przeszkadza Wam że nie jestem użytkownikiem A4. Zarejestrowałem się bo liczę że znajdę na tym forum wiele przydatnych informacji. Serdecznie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnZi Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Czesc wszystkim, Aktualnie nie mam jeszcze audiczki, ale po nowym roku planuje zakup a4 b6. Jaki silnik to sie jeszcze okaze, jak pobuszuje po forum, na ktore trafilem calkiem przypadkowo:) To bedzie moje pierwsze auto:) pozdrawiam Aha tak sie sklada, ze zajmuje sie wizulizacjami samochodow, jak ktos mialby ochote to prosze bardzo link: www.reflectvision.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar751 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witam i pozdrawiam entuzjastów A4. Wprawdzie tak się złożyło że obecnie jeżdżę innym autem ale od dawna czuję sentyment do marki audi w szczególności do modelu A4 - w planach drugie auto i najprawdopodobniej "a-czwórka". Pzdr. p.s. zapomniałem dodać - obecnie jeżdżę Hyundaiem i30 1.6 cvvt 122KM. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi