PETERS30 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 witam jestem wlascicielem a6 diesel jak na razie szczesliwym pozdr
nit Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam wszystkich! Mam przyjemność dołączyć do forum w roli osoby kompletnie zielonej w "temacie" Leję, jeżdżę (a właściwie od tygodnia stoję), ale co pod maską.. to raczej słabo:)
wersacz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam wszystkich od 4 dni jestem posiadaczem Audi a4 z 97 roku, auto jest świetne ale juz mam pewien problem gdyż auto łapie mi temperature, termostat wymieniłem, pompa wody działa, w pojemniku wyruwnawczym nie ma pecherzyków powietrza przy odpalaniu na zinym siniku, jeszcze chyba do sprawcdzenia mam czójnik temperatury i sprawa ktora mnie irytuje to lewy wentylator ktory całkowicie sie nie włącza czy to silnik jest zimny czy też ma ponad 100 stopni, poprostu nie działa, może to jest problemem, przyznam ze całkowicie sie nie znam gdyż jest to mój pierwszy samochód w życiu, z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam serdecznie
Jantok Opublikowano 2 Stycznia 2009 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Obecnie posiadam Octavie, ale nigdy nic nie wiadomo, co bedzie pozniej. Wiele informacji u Was podawanych, jest bardzo przydatnych dla mnie. Witam i pozdrawiam!!
Rekomendowane odpowiedzi