psoter Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam wszystkich klubowiczów jedynej słusznej marki
tomcob1 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam wszystkich i licze na pomoc z moim autkiem oraz chetnie podziele sie moja wiedza na jego temat.
joanka Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Asia z Gliwic - wita wszystkich klubowiczów
zaba-a4 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam z Konina. Wlkp - śmigam avantem, rok 1996, 1.8 125KM, Lpg od niedawna, jestem generalnie zadowolony z autka jako środka transportu rodzinnego i nie tylko. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów ....
HeavenMAN Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Witam wszystkich A więc tak. Mam na imię Mariusz. pochodzę z dolnego śląska a dokładniej z Wałbrzycha. Audi A4 było moim marzeniem od dzieciństwa no i kilka dni temu się spełniło ))))))) :> a silniczek który mam (1.8 Turbo) jest mi wystarczający. Dziękuje z góry za wszelaką pomoc przy moich mam nadzieje że ich nie będzie problemach z autkiem Peace
Rekomendowane odpowiedzi