szymonking Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 mieszkam w poznaniu i od dwoch miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem audi rs6;]
art-15 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Witam Mam na imię Artur zakupiłem właśnie audi a4 3,0TDI 210 kw Quattro piękne auto z 2005 R pozdrawiam wszystkich
damon.irl Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Serdecznie chcialbym powitac wszystkich fanow AUDI i tych bardziej i tych mniej zagorzalych. Sam jestem fanem tej marki juz od dawna ale dopiero od niedawna tj. od około 2 lat jestem w posiadaniu A6 C5 z silnikiem AWX podniesionym do 150KM. Jako gosc widzialem na Waszym forum wiele przydatnych informacji i porad stad tez moja wizyta na tym forum. Mam nadzieje w przyszlosci ze i ja bede potrafil wypowiedziec sie na jakis temat lub nawet napisac poradnik Jak narazie poczytam, poszperam i poucze sie Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich na forum i tych ze stazem i zoltodziobow jak ja Damian
michalw Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Witam wszystkich posiadaczy Audi A4, ja dopiero co zakupiłem pierwszy samochód A4 z 1998 r. Avant Automat.. na razie muszę naprawić przeciek oleju potem będę się cieszył z zakupu Pozdrawiam :>
Substrati Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Witam wszystkich z Warszawy... Poszukuje Audi A4 B7 Avant... Zobaczymy co z tego bedzie
Rekomendowane odpowiedzi