nike21 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
r_Perejro Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam wszystkich klubowiczów mieszkam w Sopocie mam audia4 od miesiąca i już zdarzyłem się zakochać. mam parę pytań dotyczących Niuni(autka) mam 1.8 Benz w automacie z napędem na przód. rejestrując się nie wiedziałem jakie mam oznaczenia silnika. wiec zaznaczyłem takie jakieś... no nie wiem czy dobre Dzieki z góry za pomoc POZDRAWIAM
nike21 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
Esiok_a4 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Mieszkam nieopodal Gorzowa Wlkp. (woj. lubuskie). A4 (B5) posiadam od blisko roku czasu i po tym okresie użytkowania śmiem stwierdzić, że następne autko to będzie Audi . Bo w końcu przejechać po polskich drogach 35000 km i nie naprawiać zawieszenia to niezły wynik. W chwili obecnej nie znam lepszej marki. Pzdr wszystkich. :>
Rekomendowane odpowiedzi