Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowicjusz - wątek powitalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witaj na forum :hi::)

zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK< :good:

• Odpowiedzi 416 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cuber

29931

• PABLO

22468

• wrclaguna

21717

• Wihajster

19996

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Opublikowano

Ja tu tylko na chwile :hi:

*to proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich

Opublikowano

Opublikowano

Witam jestem nowy i nowym posiadaczem audi a4 1.8 96 rok :>

*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich

Opublikowano

Opublikowano

Witam wszystkich.

Nazywam się Seweryn i od niedawna mam Audi a4.

Pozdrawiam

*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich

Opublikowano

Witam wszystkich tutaj obecnych posiadaczy Audi A4,

Od nieco ponad miesiąca jestem posiadaczem A4 Avant z 09/99' 1.9 TDI 110KM. Auto jest w automacie co poczatkowo mnie nieco zniecheciło do zakupu ale sprawdziłem w serwisie przebieg serwisowania i uzyskałem potwierdzenie autentyczności przebiegu tj. 175 tys km. deklarowanego przez sprzedawce wiec sie dlugo nie zastanawialem. Poza tym stwierdziłem że automat we wrocławskich korkach spisze sie całkiem nieźle i wcale sie nie pomyliłem bo jeździ sie bardzo wygodnie. Autko kupiłem bezpośrednio od Niemca z pomocą kolegi który na codzień sprowadza auta. Po całonocnej podróży autolawetą z przyczepą było mi dane zobaczyć obiekt moich zakupów. Autko w środku bardzo zadbane a w zasadzie to tapicerka jak nowa wiec spodobało mi się odrazu. Jeżdżone przez dziadka z 1939 (wiem ze brzmi to nieco śmiesznie bo niemal kazde ogłoszenie est tak opisane ale nawidoczniej inni uzytkownicy korzystali z niego niewiele) wiec obite delikatnie w kilku miejscach ale ogólnie bardzo spoko.

Jeżdże nieco ponad miesiąc i zrobiłem jakieś 4 tys km. z tego co zauważyłem to dotychczasowe średnie spalanie jest na poziomie nieco poniżej 7 l. i że zje..ł mi sie centralny zamek (rozsypał się mechanizm pompki tj. mechanizm sprężający powietrze pompki pnełmatycznej wykonany z jakiś spieków - ten montowany na czop wychodzący z silniczka elektrycznego.

Do tego przy ostatnich mrozach dochodzacych do -19 C troche ciężko pali ale ładowanie jest, spadków napięcia nie ma więc chyba akumulator wypadałoby już zmienić.

Narazie to tyle,

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje że będzie okazja do wymiany doświadczeń w konkretnych wątkach na tym forum.