KaRoLeK86 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam wszystkich mniej lub bardziej szczęśliwych posiadaczy aut marki AUDI i wszystkich innych również *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
feniek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam jestem tu nowy zakupiłem niedawno audi a4 1,9 TDI .I własnie musiałbym wymienic rozrząd, myśle ze sie tu dowiem rzeczy o których nie będe wiedzial w wymiane rozrządu. pozdro *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
kamil.karpinski Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam! Słyszałem wiele pozytywnych opinii o klubie, więc jako od niedawna posiadacz audi chciałbym korzystać z doświadczenia i wiedzy klubowiczów. Pozdrawiam! *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
_Maniek_ Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam, jestem nowy i mam zamiar na wiosnę kupić właśnie Audi A$4, aktualnie jeżdżę VW Polo i jestem klubowiczem Polo Klub Polska. Mam nadzieję że znajdę tu dużo potrzebnych informacji pomocnych w zakupie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi