siwydym2 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam i pozdrawiam wszystkich! [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
tang3 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Cześć, narazie jeżdżę passatem 3bg, ale rozglądam się za jakąś a4 [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
leviatanm Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Siema. Po kilku nieudanych próbach zarejestrowania się na tym forum, udało się. Obecnie jestem klubowiczem zaprzyjaźnionego (tak mi się wydaje ) klubu audi a3. Mam na imie Mateusz Posiadam Audi a3 1.9tdi ALH 2001rok. Obecnie jestem na etapie poszukiwania najładniejszego kombi czyli b6 1.9tdi 130km :> [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
ogor89 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Witam! Nazywam się Krzysiek. Mam nadzieje, że bede mógł Wam pomóc i gdy bede potrzebował pomocy to i Wy również mi pomożecie:D [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Rekomendowane odpowiedzi