xmod75 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jako nowy użytkownik witam wszystkich starych bywalców
Cristiano00 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Witam wszystkich, niestety jeszcze nie jestem szczęśliwym posiadaczem Audi ale mam nadzieje ze w najbliższym czasie się to zmieni. Fanem marki jestem od zawsze a teraz szukam dla Siebie ładnej A4 Avant z 130 konnym dieselkiem. Pozdrawiam Wszystkich [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod]
Pfikusny Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Cześć! Mam na imię Paweł, mieszkam w Gliwicach. Na chwilę obecną jeżdżę Fordem Mondeo MKII, silnik 1,8 Benzynka+LPG :> Spory, wygodny - kombiak Ponieważ autko zaczęło mi się już nudzić - rozglądam się za następcą. Jako następcę, wstępnie wybrałem sobie A4 B5 (jeśli się uda to poliftowy), kombi, najlepiej quattro. Silnik też benzynowy (będę chciał założyć instalację LPG). Na forum zarejestrowałem się, żeby poczytać nieco o tym autku, ew. dowiedzieć się, na co zwracać uwagę przy zakupie i jaki dokładnie model wybrać Pozdrawiam
MARCIN607 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 witamps dobrze trafiłeś tu znajdziesz wsztystko czcego potrzebujesz
Balugass Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 witam wszystkich:) pozdrawiam Balugass
Rekomendowane odpowiedzi