Opublikowano 8 Sierpnia 20169 l A mógłbyś mi podać nr lewarka, który pasuje w ten uchwyt? Było ich kilka.
Opublikowano 25 Listopada 20169 l Wnioskując po poprzednich postach żeby wsadzić tu dojazdówkę potrzebuję dedykowane wypełnienie styropianowe? Czy kompresor był wyposażeniem fabrycznym(u mnie brak)?
Opublikowano 28 Listopada 20169 l Wnioskując po poprzednich postach żeby wsadzić tu dojazdówkę potrzebuję dedykowane wypełnienie styropianowe? Czy kompresor był wyposażeniem fabrycznym(u mnie brak)? Jak na moje, kompresor powinieneś mieć w tym szarym pojemniku, jeśli go nie ma, to znaczy, że ktoś go zwinął. Żeby wsadzić tu dojazdówkę musisz wyrzucić ten cały plastik (pojemnik), a następnie wsadzić dojazdówkę i dokupić plastik mocujący lewarek, była o nim mowa kilka postów wyżej. Wystaczy spojrzeć na post #87 i wszystko jasne, trzeba czytać uważniej na forum. Styropianu nie wsadzisz, bo masz suba w bagaju.
Opublikowano 30 Listopada 20169 l 8K9 813 685 Np tu: http://allegro.pl/schowek-na-lewarek-audi-a4-b8-8k9813685-radom-i6182714566.html Czy to prawidłowy numer tego plastiku mocującego lewarek w wersji z dojazdówką? Edytowane 30 Listopada 20169 l przez Vins
Opublikowano 30 Listopada 20169 l plastik jest OK. Gorzej z ceną. W ASO kupisz nówkę za mniej niż 40 zł
Opublikowano 30 Listopada 20169 l Dziękuję, chodziło o poprawność numeru. Cena z kosmosu. Jaka jest "normalna" cena dojazdówki.
Opublikowano 2 Kwietnia 20179 l U mnie wyglądało to tak jak na poniższych zdjęciach dokupiłem koło dojazdowe 8K0 601 027D cena za używkę 280 zł taniej nie znalazłem nie chciałem szukać całej wieczności i kupiłem w uchwyt podnośnika 8K9 813 685 cena za nowe w ASO 38,68zł. I wszystko zamontowane można jeździć Edytowane 6 Kwietnia 20179 l przez bart1907
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l Ile mniej więcej kosztuje przerobienie żeby włożyć koło dojazdowe? I czy koło dojazdowe musi mieć koniecznie rozmiar 19cali? Bo moje audi letnie ma 18' a zimowe 16' i nie wiem jaki rozmiar koła dojazdowego wsadzić
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l Czy to wyściełanie podłogi pod aku i kołem zapasowym w bagażniku wystepuje tylko w avancie? Bo wszędzie widzę numerki "częsci" odnoszące się do avanta tylko.
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l 4 godziny temu, Osta napisał: Ile mniej więcej kosztuje przerobienie żeby włożyć koło dojazdowe? I czy koło dojazdowe musi mieć koniecznie rozmiar 19cali? Bo moje audi letnie ma 18' a zimowe 16' i nie wiem jaki rozmiar koła dojazdowego wsadzić musisz kupić dojazdówkę 19cali tylko one są dedykowane do B8 ja też dokupowałem ...np.http://allegro.pl/kolo-dojazdowe-dojazdowka-audi-a4-a5-b8-125-70-r19-i6788534827.html
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l 2 godziny temu, marda16 napisał: musisz kupić dojazdówkę 19cali tylko one są dedykowane do B8 ja też dokupowałem ...np.http://allegro.pl/kolo-dojazdowe-dojazdowka-audi-a4-a5-b8-125-70-r19-i6788534827.html Dzięki za odpowiedź Żadne inne rozmiary nie będą pasować tylko 19? Skąd oni takie ceny biorą 350zł
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l niekiedy można trafić za 250-300 ,ja rok temu dałem 300 zł nie używana,,,
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l A co do tego koła jest jeszcze potrzebne i gdzie kupowałeś? Jakiś inny plastik? Bo ja mam plastik ale tam jest ta sprężarka, klucze i ta pianka więc nie wiem czy do koła dojazdowego będzie to pasować
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l 1 minutę temu, Osta napisał: A co do tego koła jest jeszcze potrzebne i gdzie kupowałeś? Jakiś inny plastik? Bo ja mam plastik ale tam jest ta sprężarka, klucze i ta pianka więc nie wiem czy do koła dojazdowego będzie to pasować taniej widzę nie kupisz https://allegro.pl/motoryzacja?string=koło dojazdowe a5&order=p&bmatch=base-relevance-floki-5-nga-aut-1-3-0222 kupowałem na allegro można coś wybrać ,trzeba tylko tylny pojemnik plastikowy wyrzucić co jest z lewarkiem i kompresorem i koło weszło tylko muszę dokupić uchwyt na lewarek ,wyżej w poście jest on pokazany bo teraz leży z tyłu za kołem ,u mnie nie ma pianki jest subwoofer u ciebie chyba inaczej nie wiem czy nie musisz pianki tej wymieniać...
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l A u mnie znowu suba nie ma. Jutro zrobię zdjęcie i wstawię więc wszystko się rozjaśni co potrzebne
Opublikowano 18 Kwietnia 20179 l 8 minut temu, Osta napisał: A u mnie znowu suba nie ma. Jutro zrobię zdjęcie i wstawię więc wszystko się rozjaśni co potrzebne czytaj temat od początku są zdjęcia i opisy to ci się wyjaśni ,ja tez tam pytałem na pierwszej stronie co i jak ....
Opublikowano 9 Maja 20179 l Czy w sedanie także występuje sub montowany w ten sposób? Jeśli tak, jest on taki sam jak w avancie? Słychać go w ogóle w środku auta?
Opublikowano 21 Maja 20179 l Jest montowany zupełnie innym miejscu Coś tam słychać ten sub ale szału nie robi