Kriss17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Mam pytanie czy moze da rade włozyc fotele z a6 c5 avant do a4 b5 sedan?? pomożcie moze chociaz fotele da rade wlozyc robil ktos cos takiego??
Kriss17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 To c**jowo:kwasny: I tak sprubuje znalazlem na innym forum ze niby gościu napisał ze przednie podejda
rafal9119 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 a w czum one sa lepsze?? ja mam u siebie kubełkowe podgrzewane od b5 i sa za***iste i nie musialem kombinowac
Kriss17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 ja mam zwykle a mam okazje miec prawie za darmo skory z a6 wszystko maja, sa podgrzewane elektryczne + podlokietnik no to wiecie oplaca sie moze cos pokombinowac:wink:
rafal9119 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 aha jak tak to dzialaj. powodzenia
Kriss17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 hehe no bede prubowac;) nie takie zeczy robią z autami ale jakby ktos cos wiedzial na ten temat to piszcie kazda wiadomosc sie przyda:a4fan:
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 a co z tylną kanapą? prżód jako tako upchasz po przeróbkach, ale tyłu za nic:whistling:
Kriss17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tak mysle bo juz je mierzylem to kanapa jest szersza tak mniej wiecej 2cm ale no moze wejdzie bo uchwyty idzie przerobic od siedziska gorzej z oparciem:kwasny:
klysek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tak mysle bo juz je mierzylem to kanapa jest szersza tak mniej wiecej 2cm ale no moze wejdzie bo uchwyty idzie przerobic od siedziska gorzej z oparciem:kwasny: no tylu raczej nie przerobisz chyba ze urzniesz troche kanape i narzute zarzicusz przod wetkniesz ale tez po sporej rzezbie wiec moje zdanie szukaj z B5
Kriss17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Szukaj z b5 szukaj z b5:facepalm: nie bede c**j wie jakiej kasy wsadzal w starego smietnika bo juz itak ladnie wyglada jakbym mial zaplacic za te fotele chodzby nawet te 5stow to bym to olal mam je za piwo to chyba sie oplaca jak sie nieda to je opierdole i tyle
krzysiek23 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 da rade przednie fotele po malej przerobce stelaza i oczywiscie przespawaniu mocowania srodkowego podchodza bez problemu(mowie o recaro bo niewiem czy zwykle flaki maja te same stelaze co recaro)kanapa podejdzie do aut z dzielona kanapa od 98r....bo w a6 od poczatku byl bolec i oparcie podejdzie do a4 od 98r....siedzisko do wywalenia.....bo nieda rady .......wstawailem kiedys zdjecia jak wlozylem fotel z a6 do a4(recaro) ty masz 95r i sedana wiec moze byc rzezba
Kriss17 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na rzeźbach sie akurat znam(Poszerzyłem golfa IIIcabrio o 5cm) No tamte akurat są zwykłe ale ladne, A masz gdzies te fotki??
klysek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Szukaj z b5 szukaj z b5:facepalm: nie bede c**j wie jakiej kasy wsadzal w starego smietnika bo juz itak ladnie wyglada jakbym mial zaplacic za te fotele chodzby nawet te 5stow to bym to olal mam je za piwo to chyba sie oplaca jak sie nieda to je opierdole i tyle to zmienia postac rzeczy to bierz a ja je kupie ze te 500 pln od ciebie:grin:
krzysiek23 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Na rzeźbach sie akurat znam(Poszerzyłem golfa IIIcabrio o 5cm) No tamte akurat są zwykłe ale ladne, A masz gdzies te fotki?? fotki mam ale teraz jestem w pl wiec jak co to w nast.tyg moge wzucic ale tam nic takiego niema,w przednich fotelach elektrycznych trzeba tylko z prawej strony(pasazer) z lewej(kierowca) podpilowac mocowanie te co wchodzi w szyne i tyle no i srodkowe mocowanie,niewiem jak fotele sa w manualu jak to wyglada ale raczej bedzie podobnie
Kriss17 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 Dzieki za info bede cos kombinowal ale najpierw musze wymienic z przodu gwinty bo jeden ucierpial:kwasny: teraz zaloze koni
Rekomendowane odpowiedzi