pastaldo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Co Ty chcesz rozmieszczać Jakie diody i jakie wskaźniki... Nie kombinuj nic tylko kup komplet nowych żaróweczek w sklepie - całych, razem z oprawkami, tak jak ma być. Ale najpierw sprawdź miernikiem czy ładnie do każdego gniazda napięcie dochodzi, zakładaj żarówki i to wszystko. I co to za brednie że w tym roczniku się wskazówki słabo podświetlają... doświadczenie
nicko999 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 a ile kolego jest żarówek z oprawkami? tych od licznika bo ogolnie wszystkich zarówek jest coś 17 do 20 jakoś tak u mnie
deny_yn Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Kupuj żaróweczki od z tymi oprawkami i najlepiej wymień wszystkie umnie połowa zegarów nie świeciła jak wymieniłem te co były przepalone to jak włożyłem zegary to znowu mi w innym miejscu przestało świecić to sie wkurzyłem i wymieniłem wszystkie i po problemie. A z tymi kapturkami to ciekawa sprawa też pierwszy raz widzę.
Rekomendowane odpowiedzi