mari000 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam panowie pisze poniewaz mam problem z ubywajacym plynem od wspomagania w b6 , gdy troszeczke ubyje tzn. moze nie tak troszeczke to przy pelnym skrencie kolami cos harczy , po do lewce wszystko jest ok , jak myslicie gdzie moze byc wyciek auto stalo u kumpla w garazu 2 dni i nawet kropelki nie bylo widac na podlodze , chcial bym nie wiecej wiedziec co to moze byc , aby mechanik zbyt mnie nie naciagnal
Sherlock Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 to ubywa Ci cały czas , bo mam kaca i nie mogę się doczytać . To że byczy przy pełnym skręcie to normalne.
Arkadiush Opublikowano 1 Stycznia 2013 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam panowie pisze poniewaz mam problem z ubywajacym plynem od wspomagania w b6 , gdy troszeczke ubyje tzn. moze nie tak troszeczke to przy pelnym skrencie kolami cos harczy , po do lewce wszystko jest ok , jak myslicie gdzie moze byc wyciek auto stalo u kumpla w garazu 2 dni i nawet kropelki nie bylo widac na podlodze , chcial bym nie wiecej wiedziec co to moze byc , aby mechanik zbyt mnie nie naciagnal wiesz ja miałem podobnioe z B5. Nic nie kapało ani nic tylko po wężu delikatnie szło itp dałem taki niby "zacisk plastikowy" i jest ok :wink:także zobacz czy kabli nie masz mokrych
egon@ Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam mi też ubywa po troszku i nigdzie nie ma żadnych plam pod samochodem, czytałem kiedyś żeby sprawdzić osłony gumowe drążków kierowniczych bo tam może się zbierać płyn i nie będzie widać plam pod autem, sam muszę to sprawdzić kto wie ale nie mam za bardzo czasu.
Al@n Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 dokładnie płyn puszcza przez uszczelniacze i zbiera się w osłonach drążka
mari000 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wielkie dzieki panowie za szybka odpowiedz , czekam na wlony garaz i raz dwa sprawdzam
Rekomendowane odpowiedzi