Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wspomaganie raz działa raz nie - jaka może być przyczyna?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam tak od tygodnia wspomaganie kierownicy mi nawali raz dziala raz nie dodam ze plyn jest i byl wymieniany 4 miesiace temu uklad nie jest zapowietrzony

wczoraj ani raz nie dzialalo wspomaganie bylo silowanie z kierownica dzisiaj normalnie dzila ;/ i nie ma znaczenie na malych obrotach czy wysokich oraz na zimnym i cieplym silniku buczenia tez nie slysze ani zadnego strzelania

dzwonilam po kilku mechanikach i kazdy ma inna teorie;/

Co to za temat!!! "pomocy" proszę zapoznać się z regulaminem jak powinien wyglądać temat w dodatku nie w tym dziale - poprawiłem i przeniosłem kolejny taki wątek odrazu leci do kosza/chudineze

Opublikowano

wydaje mi się że magiel Ci wysiada

Opublikowano
  • Autor

jutro pompe kupuje no i plyn jak to nie pomoze to magiel ale wole zaczac od nizszych kosztow:wink:

Opublikowano

No własnie. Pompa i płyn to najtańsze koszty. A nóz widelec akurat bedzie to. Jeżeli nie to magiel do regeneracji :kwasny:

Opublikowano
No własnie. Pompa i płyn to najtańsze koszty. A nóz widelec akurat bedzie to. Jeżeli nie to magiel do regeneracji :kwasny:

co żeście sie tak na magiel uwiżeli? kolego to wina pompy i wez zmien plyn i zrob plukanie ukladu tylko plyn niech jest oryginal,i zeby dobrze go odpowietrzyc,i bedziesz sie cieszyl

Opublikowano

co żeście sie tak na magiel uwiżeli? kolego to wina pompy i wez zmien plyn i zrob plukanie ukladu tylko plyn niech jest oryginal,i zeby dobrze go odpowietrzyc,i bedziesz sie cieszyl

to na pewno pisałeś do koleżanki = Anny

:kox:

Opublikowano

dokladnie tylko poroś o orginalny plyn do wspomagania w sklepie moto napewno bedą widzieli o co chodzi

Opublikowano
  • Autor

brak mam sil a wiec pompy nie kupowalam ale plyn tak zostal wymieniony wyczyszczone zbiornik benzyna ekstrakcyjna plyn czysciutki uklad odpowietrzony i co z tego jak dalej lipa tzn wspomaganie dziala w 50% nie chodzi tak lekko jak powinno

czyli teraz pasuje pompe wymienic:kwasny:

---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ----------

a jeszcze jedno mam pompe wspomagania od audi 80 1.8 bedzie pasowac czy nie????

Opublikowano

ja miałem taki sam problem w avancie B5 i trzeba było wymienić pompe wspomagania i wymienić nowy płyn : w niektórych zdzieraczach kasy - czyli warsztatach które nie wiadomo dlaczego w ogóle istnieją - spuszczają stary i wlewają jeszcze raz - dramat :facepalm: . Dla otuchy powiem że moje audi miało wtedy nalatane 330 tysi i dopiero sie zaczęło coś dziać o obok mnie stał koleś z tym samym problemem w suberbie z przebiegiem 172 tys i jeszcze sie okazało że wymienili pompe , nowy płyn i też nie prykało jak należy. Także pany cieszyć się że mamy audi bo to naprawde świetne fury które potrafią dużo przetrwać jak się o nie dba :)

Opublikowano
  • Autor

no tak tylko pompa jest oki bo kupilam 2 niepotrzebnie bo ta co mialam tez dziala plyn zalany febi pozniej oryg i nadal zacina wspomaganie raz dziala raz nie czyli na 100% magiel

jutro dzwonie i umawiam sie na termin