jrgbca Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 witam! mam mala prosbe.. mam ksiazke serwisowa przed soba oraz ta wklejke.. Czy ja tam gdzies znajde jaki jest numer silnika ??? Prosze o pomoc bo na juro musze napisac konkretne pismo do Prokuratury.. Slyszalem ze ten numer ma miec 3 litery oraz 6 cyfr.. Znalazlem jakis taki numer : ACV 000374 , to moze byc to ?? AUDI A4 2.0 tdi BPW z gory dzieki wszystkim za odp
klattaa Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam tu masz odpowiedź 30 sek szukania w necie [Audi A4 ALL] Wklejka z kodami pojazdu.
jrgbca Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 ok dzieki.. ale numer tego co jest na bloku silnika tam nie znajde.. czyli d*pa po ksiazce nie dojde jaki tam jest numer ? :/
SotoM Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 BPW to jest twój kod silnika. ACV to silnik T4
jrgbca Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 ok dzieki.. ale tego numeru nie odczytam z tej wklejki , tego 3litery i 6cyfr co na bloku jest.. ?
tomek20stencel5 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zadzwoń albo najlepiej podjedź do ASO z książką i dokumentami od auta. Jak oni będą mieli to powinni bez problemu Ci podać, a jak nie będzie tego u nich to zapomnij, że będziesz to miał gdzieś w papierach.
jrgbca Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 ok dzieki.. to juz wiem co i jak.. Dzieki za odpowiedzi. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi