Al@n Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witam posiadam w aucie radio symphony i system głośnikowy nokia jakich głośników użyć w przednie drzwi aby były w sam raz do tego radia ? a jakich w tylne drzwi aby były w sam raz do ori wzmacniacza nokia ? pozdrawiam i czekam na podpowiedz
arre Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 do ori radia - nie jest mocne - najlepsze wg mnie sa fabryczne glosniki - mocniejsze nic nie zmienia bo radio nie bedzie dawalo rady to samo tyczy sie wzmacniacza nokii - ori glosniki sa dobrane w sam raz ewentualnie mozesz pokusic sie o glosniki bose podsumowaujac bez mocy duzo nie wycisniesz
Al@n Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 tylko że te głośniki ori nokia na pół głosu i już nie dają rady, chce założyć jakieś inne 13 lub 16cm plus wygłuszenie drzwi
arre Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 moze amsz juz zmeczone glosniki... moga tez nie dawac rady z uwagi na niska moc radia i suba nokii... demonami mocy ten zestaw nie jest i nie bedzie masz do mnie 55 km i duzo jak widze pytan zadzwon podjedz zawsze cos doradze o ile moja wiedza bedzie wlasciwa
Al@n Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 dokładnie to niecałe 50km, a któregoś dnia podłącze jakiś głośnik pod symphony bo nie wieże że brak mu mocy, mam jeszcze full basu do regulacji ale głośniki i tak nie dają rady
arre Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 tak ale najlepiej jest wg mnie jak bas nadaza za srednimi tonami i wysokimi i na odwrot jak za duzo basu to nie slychac wysokich... jak za duzo wysokich to nie slychac basu... harmonia najlepsza napewno jakies fajne glosniczki beda lepiej graly niz ori tyle ze mimo iz beda mocniejsze to radio przy glosniejszej musie bedzie znieksztalcac bo bedzie mialo za malo mocy... sztuka jest dobrac moce pod caly zestaw by wszystko razem rowno glosnorazem gralo nr do mnie znajdziesz na spotach jeleniaA4
Rekomendowane odpowiedzi