Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

wymiana Łączników stabilizatora A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: jestem tu świeży :) no i z zapytaniem jak przebiega wymiana łączników stabilizatora ?

No i drugie pytanie jakie najlepiej kupić Łączniki ? jakiej firmy ?

Opublikowano

Kolego wymiana jest prosta do odkręcenia po dwie śrubki na każdym łączniku,na pewno będą Ci zaraz polecać lema,kup jakieś ze średniej półki może być MS-cena około 20 parę pln sztuka,FEBI lub LEM od 50pln w górę sztuka

Opublikowano
  • Autor

ok ok Dzięki kolego :) jutro wezmę się za wymianę i zobaczymy jak to pójdzie z tą wymianą Pozdr.

---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 10:38 ----------

2865206047.jpg

<br /><br />

Hm teraz dylemat koleś pokazał coś takiego :)

2865246575.jpg

I pokazał coś takiego Wybrałem ten 2 łącznik :) Czy dobrze wybrałem tak dla pewnosci?

Firma oczywiście FEBI Podobno dobra Kosz 40zł sztuka

<br /><br />

Opublikowano

Kolego i pierwszy i drugi pasuje.W pierwszym masz już gotową śrubę a do drugiego musisz Sobie dołożyć

Opublikowano
  • Autor

aha czyli nie ma znaczenia no dobra :) bardzo mnie to cieszy dzięki kolego jeszcze raz :)

Opublikowano

wybrałeś ten drugi rodzaj i jak widać jest różnica przy zakładaniu masz na jednym końcu łącznika szerszą tuleje, poszukaj na forum jest wątek jak je założyć, ja nie pamiętam

Opublikowano
  • Autor

no ja myśle ze to szersze to ewa strona to będzie od lewej strony a jest rużnica jest prawy i lewy muszą się rużnić tu jest z lewej a tam będzie z prawej

---------- Post dopisany 11-01-2013 at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany 10-01-2013 at 21:42 ----------

No i po wymianie :) 50 zł w kieszeni:D jeden z łączników przy wyjeciu się rozsypał wypadł środek :)

Opublikowano

Jakieś odczuwalne różnice w prowadzeniu ??

Opublikowano
  • Autor

hmm może to dziwne ale takie sztywne hehe się wydaje ale ładne cichutko zawieszenie pracuje :)

Opublikowano
  • Autor

no no musi nie ma innego wyjścia musi latać :) teraz czeka mnie wymiana końcówki tłumika ta elastyczna :)