Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] oponko dunlop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. musze kupic oponki szt 4. ale patrze na zapasik a tu nowiutenka opona dunlop sp sport 2000 czy 200 nie pamietam ale chyba 2000. co reprezentuje ta opona? czy jest dobra i cicha? prosze o pomoc bo moglbym dokupic 3 takie same tylko nie wiem z ktorego roku ona jest. czy to istotne: roznica rokow produkcji ale zaznaczam opona nOwka.

Opublikowano

Przeczytaj z boku który rok.Może się okazać że już nie produkują :)[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2008, 19:47 _________________________________________________Jeśli nie wiesz gdzie to proszę

http://www.opony.com.pl/oznaczenia/oznaczenia_opon.html

Opublikowano

Jesli ta opona z zapasu bedzie bardzo stara to lepiej jej nie zakładaj tylko zostaw na zapasie..., guma z czasem traci swoje właściwosci.

Opublikowano
  • Autor

bylem sprawdzic. opona dunlop sp sport 200a. 91v e4 i 4402 czyli 44 tydzien 2002 to by sie zgadzalo bo auto jest z tego czasu. i jest to na jak pozostale cztery . co robic. a sa to wogole dobre opony te ktora posiadam?

Opublikowano

Kup nowe cztery :th: tak jak kolega napisał już mają swoje lata, :)[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2008, 21:21 _________________________________________________z tego co wiem to nie najlepsze

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

a jakie byscie polecili. tylko zeby byly ciche bo juz mam dosc szumow przez te ktore teraz mam. no i cena rozsadna zeby byla. w poprzednim autku mialem goodyear i byly ok. ale continentale tez nie byly zle. prosze o rade, alu 15

Opublikowano

zaraz się dowiesz że masz zmienić na 17 lub 18 :polew:

Opublikowano
:szukaj: było o oponach dużo
Opublikowano

Zalezy jak jezdzisz... Jak lubisz polatac sobie calkiem szybko i energicznie to proponuje pirelli p zero... Ale i proponowal bym tez Continentala cos z wyzszych indeksow predkosci,co do good year to u mnie odpada -Jako ze pracowałem kilka ładnych lat w dobrym servisie opon naoglądałem sie wystrzałow good yeara. Pirellka twarda continental miekki,wybor nalezy do ciebie.pamietaj co sie szybciej zuzywa...

Opublikowano

Ja polecam bridgestone potenza :naughty:

nie wspomnę, jak już nadmieniał Wąski że przydałyby sie wieksze fele :gwizdanie: :polew: :polew:

Opublikowano

Też,popieram kolege wyżej ,troszke twardawe,ale pieknie sie na nich lata

Opublikowano

O oponach masz elaboraty na forum.

Zamykam zeby koledzy nie wcisneli Ci nowych felg :D