HORNET600 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Witam wszystkich, Wpadłem na pewien pomysł , nie chce narazie wymieniać głosników , mam orginalne nokia w drzwiach, gra to w miare wiec jeszcze jakis czas wytrzymam na nich:) moze jakos w wakacje jak wpadnie troche wolnych pieniedzy to cos sie pomyśli, denerwuje mnie jedynie tapicerka drzwi ktora przy głosniejszym słuchaniu zaczyna rzęzić , jak mocniej kolanem docisne ponizej to cichnie , a wiec pierwsza rzecz ktora chciałbym zrobic to rozebrac drzwi i wygłuszyć porzadnie taśma dekarska bo to chyba najekonomiczniejsza wersja , no i najwazniejsza rzecz jaka chciałbym zrobić to w jakis sposob zamocować ten orginalny głosnik do drzwi , a nie do tapicerki tak jak jest, i własnie chciałbym się dowiedziec jak to wykonać ? czy musze kupić jakis pierścień , ramke z mdf czy cos , moze ktos juz tak zrobił z orginalnym glosnikiem ? moze ma ktos jakiej zdejecie tego elementu , było by mi duzo łatwiej znaleść jak bym wiedział jak wygląda No i ostatnie pytanie o tą szpare na dole drzwi co niby woda sobie tam spływa z drzwi , da sie coś z tym zrobić czy tak juz musi zostać i nie mozna ruszać ? BO jak stoje obok auta to normlanie słysze muzyke na zwenątrz własnie przez ta szpare sie głownie wydobywa No i ostatnia rzezcz chciałbym sie dowiedzieć czy ta moja praca przyniesie jakiś efekt nawet jesli chodzi o orginalne głosniki czy nie ma sensu sie zabierać i nie za wiele sie zmieni ? dzieki z góry za pomoc i opinie , pozdrawiam
audiii a4 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Opublikowano 22 Czerwca 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_glosniki_16cm_w_drzwiach_bez_przerobek_tapicerki-t23961.0.html
Rekomendowane odpowiedzi