Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Problem z alarmem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nieoryginalny (dokładany) alarm. Do jakiegoś czasu wszystko działało. Auto zamykałem i otwierałem z tego dokładanego alarmu. Jakiś czas temu miejsce miała następująca sytuacja: auto mogłem normalnie zamykać dokładanego alarmu, ale po tym już nie chciało się otwieracz pilota dodatkowego alarmu. Auto musiałem po zabezpieczeniu alarmu otworzyć kluczykiem i kiedy pociągałem za klamkę aktywowała się syrena i pilotem z dokładanego alarmu ją dezaktywowałem. Pojechaliśmy do elektronika i dostroił kluczyki, że teraz auto zamyka się z oryginalnego scyzoryka. Dodatkowy alarm nadal funkcjonuje tak jak funkcjonował i auto zamykam scyzorykiem potem aktywuję alarm. Jak chcę je otworzyć to najpierw rozbrajam alarm a potem otwieram auto z pilota--oryginalnego scyzoryka. Co się dzieje?czemu dokładany alarm nie działa tak jak dawniej?

Opublikowano

Nie może dostroić żeby zamykał się z dokładanego i otiwerał ?

Co to za alarm ? Może warto zadzwonić do producenta i dowiedzieć się co może być przyczyną takiego zachowania?

Mam nadzieję że to nie jest alarm z allegoro za 1 zł :slina:

Opublikowano
  • Autor

Nie może dostroić żeby zamykał się z dokładanego i otiwerał ?

Co to za alarm ? Może warto zadzwonić do producenta i dowiedzieć się co może być przyczyną takiego zachowania?

Mam nadzieję że to nie jest alarm z allegoro za 1 zł :slina:

A powiedz mi kolego jak to dostroić?Alarm był już jak auto kupiliśmy i na 100% nie kosztował marnych groszy. Niestety firma która produkuje ten alarm nie ma swojej strony www i nie mam do niej żadnego kontakty- prawdopodobnie padła

Opublikowano

no to troche lipa z tym twoim alarmem, jak masz ori scyzoryk i mozesz z niego auto otwierac i zamykac to powinienes mies alarm bezpilotowy, czyli taki ktory jest uzbrajany/rozbrajany z ori kluczyka podczas zamkniecia lub otwarcia auta.