tom3k31 Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 witam olej sprawdzałem wężykiem bo u mnie nie ma bagnetu jest tylko korek a oleju jest tyle samo od pół roku
onsork Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 dla przypomnienia olej w dyfrze a w skrzyni to dwie rozne rzeczy dyfer to imbus chyba 17 z lewej strony i jest to przelewowy poziom/wlew/wylew
tom3k31 Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 witam ta rurka z korkiem to jest z miski olejowej skrzyni w stronę silnika pod filtrem oleju. byłem u mechanika od automatów to powiedział, że naprawa z wymontowaniem, robocizną i montażem to min 2500. chyba założę manual będzie taniej
onsork Opublikowano 9 Lutego 2013 Opublikowano 9 Lutego 2013 manualna skrzynia ma niezaprzeczalna zalete w porownaniu do tego czterobiegowego automatu ma piec biegow, szczegolnie w trasie jest to bardzo duzy plus
tom3k31 Opublikowano 19 Lutego 2013 Opublikowano 19 Lutego 2013 witam parę dni trwało ale auto już jeździ. Mechanik twierdził że to skrzynia, ale to była tylko półośka lewa.
Jajuszko22 Opublikowano 28 Lutego 2013 Opublikowano 28 Lutego 2013 witam kolego ELEKTRON .Ja mam to samo w swojej skrzyni !! z 1 na 2 bieg tez mi czasami mam mocne uderzenie !!! ale to mnie sie raz na iles tam zdarzy !! ja jezdze tym cały czas inic nie robie z tym !! to juz tak mam jak moje auto sprowadzono z belgi do polski !!!!
Rekomendowane odpowiedzi