Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Akcja serwisowa 1,9TDI AVF - tandem pompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzystając z poniższej stronki, po wpisaniu VIN wyskoczyła mi informacja o akcji serwisowej (tandem pompa) dla mojego samochodu:

Rückrufaktionen > Service für Ihren Audi > Audi Deutschland

Kontaktowałem się z ASO w Bielsku-Bialej i faktycznie potwierdzili mi, że ta akcja jest aktualna i że jeśli poptrzebuję to mam się umówić pod takim a takim nr telefonu. Jak narazie nic z moja tandem pompą sie nie dzieje, ale chciałem zapytać czy korzystał juz ktoś może z tej akcji serwisowej i może sie podzielić informacjami?

Opublikowano

[dotyczy tylko 1.9 avf??

Opublikowano
  • Autor

Tego to nie wiem. Wpisalem nr VIN na tej niemieckiej stronie w poprzednim moim wątku i wyskoczyło mi info, że akurat dla tego samochodu jest akcja serwisowa na tandem pompa. Pewnie nie jest też regułą, że dla wszystkich AVF to dotyczy, sprawdź po VINie.

Opublikowano

Mi to samo wyskoczyło, o co kaman ??

Opublikowano
  • Autor

Zadzwoń do najbliższego ASO i powiedz, że dzwonisz w sprawie akcji serwisowej tandem pompy. Podasz im VIN, zweryfikują czy dotyczy twojego samochodu i możesz się umawiać na ewentualną wymianę, ale o szczegóły to musisz już ich zapytać. Powinno to być chyba darmowe, ale ... zapytaj jak będziesz dzwonił i daj potem znać:wink:

Opublikowano

U mnie wyświetliło się "ist von keiner Aktion betroffen oder die Fahrgestellnummer ist uns nicht bekannt" i wujek google podpowiedział mi że to znaczy "nie ma wpływu wszelkich działań lub numer podwozia nie są znane" :)

Opublikowano
  • Autor

Widocznie nie ma żadnej akcji serwisowej przewidzianej do twojego samochodu. Możesz ewentualnie zadzwonić do ASO i zapytać czy jest jakaś akcja czy nie.

Opublikowano

To ciekawe pewnie chodzi o słynny króciec hamulcowy który się rusza i przepuszcza :) Szkoda podobno mojego awx-a nie dotyczy :P

Opublikowano

Podejrzewam, że jeżeli mają to wymienić gratis to musisz im okazać książkę serwisową prowadzoną do dnia dzisiejszego.

Opublikowano

Raczej wątpię bo wykryli wadę fabryczną którą sami zrobili :)