Kogut1969 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witam serdecznie, może ktoś miał podobny problem a mianowicie chodzi o telefon nokia Lumia 920. Łączy bez problemu, nie zrywa połączeń ale: nie ma dostępu do - książki telefonicznej, listy wybieranych numerów, połączeń przychodzących, połączeń nieodebranych. Wcześniej używałem nokii N8 i nie było problemu. Może jakieś sugestie. Podejrzewam, że to problem telefonu, ale jak to na forum każda podpowiedz na wagę złota:decayed:.Pozdrawiam
wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Co masz ? CONCERTA ? jaki numer sterownika 77 bluetooth ?
Kogut1969 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Co do radia to zwykłe CD, wybacz nazwy nie pamiętam. Numer sterownika 77 bluetooth - nie ma pojęcia:facepalm:. Rozumiem, że bez VAG-a nic nie zdziałam?
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Problemow moze byc kilka stara (LOW) wersja softu (sterownika BT) Jest zasada im nowszy telefon tym musi być nowszy sterownik BT aby działał w pełni funkcjonalnie . Autko masz z 2008 a do dzis duzo sie zmieniło
Kogut1969 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 W takim razie pozostaje odwiedzić ASO, tyle że można wgrać świerzy soft? Czy lepszy to znaczy nowy moduł?
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 W takim razie pozostaje odwiedzić ASO, tyle że można wgrać świerzy soft?Czy lepszy to znaczy nowy moduł? Pasuje odczytac kompem jaki masz sterownik BT w 77 (numery katalogowe )
chopin Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 jak masz problem to zapraszam do mnie , mam vaga odczytamy i bedziemy wiedzieć co i jak, Oczywiście jak bede w Warszawie ale jestem często
Rekomendowane odpowiedzi