mapelastik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Siostrzeniec wykasował mi galerię zdjęć z telefonu sony ericsson hazel wie ktoś jak odzyskać zdjęcia,ARMAGEDON ogólnie kupa ważnych rzeczy przepadła
Konrad.jpg Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Nie zapisuj nic na karcie, nie rób zdjęć itp. poszukaj programu do odzyskiwania danych z karty, kiedyś używałem ale nie pamiętam nazwy
mapelastik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 W pamięci telefonu tylko zapisany były nie używam karty pamięci
Konrad.jpg Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jak podłączysz telefon do kompa to wyświetla jako pamięć przenośną? jeśli tak to nie powinno być problemu w innym przypadku to nie wiem...
tomekSSK Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 jest parę darmowych programów do odzyskiwania danych Odzyskiwanie danych - Programosy.pl
mapelastik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 wył i wł tel i odzyskały sie tylko jakoś tel głupawkę ma wrzucam na kompa wszystko szybko
Sqizzy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 ostatnio miałem taką akcję z kartą pamięci w aparacie. recover my files pomogło
mapelastik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Panowie dzięki macie browar odzyskałem masakra aż się spociłem dzięki ogromne za pomoc uratowaliście kawał historii zapisanej w tel.
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Kolego, na przyszłość aplikacja Dropbox, automatycznie zapisuje Twoje zdjęcia na swój serwer. Jest za darmo. Można ją ustawić tak, że przy każdym podłączeniu telefonu sama sobie będzie ściągąć fotki i wysylac na serwer. Pozdr!
Rekomendowane odpowiedzi