LubieTo Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam wczoraj wieczorem jak wracalem z trasy busem ok godz 23 pod Lublinem z lasu wyskoczylo mi pod kola jakies zwierze (chyba lis, jak sie zatrzymalem to nic nie bylo musialo uciec) w samochodzie z tego co widac na gole oko to jest uszkodzona chlodnica,nagrzewnica i plastiki i teraz pytanie czy ubezpieczyciel pokryje mi koszty naprawy z AC ? i czy ktos wie ile czasu moze trwac wycena i naprawa szkody?
Pucek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam wczoraj wieczorem jak wracalem z trasy busem ok godz 23 pod Lublinem z lasu wyskoczylo mi pod kola jakies zwierze (chyba lis, jak sie zatrzymalem to nic nie bylo musialo uciec) w samochodzie z tego co widac na gole oko to jest uszkodzona chlodnica,nagrzewnica i plastiki i teraz pytanie czy ubezpieczyciel pokryje mi koszty naprawy z AC ? i czy ktos wie ile czasu moze trwac wycena i naprawa szkody? Jeżeli masz AC to nie widzę problemu
grzes1150 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Jak masz AC to możesz nawet sobie pod domem w ścianę garażu wjechać i nikt nie powinien nawet pytać dlaczego to zrobiłeś
Rekomendowane odpowiedzi