Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A4 B5 97r] szczelina miedzy reflektorem a zderzakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Moze ktos wie jak uporac sie z likwidacja szczeliny miedzy reflektorem i odstajacym zderzakiem przy błotniku:kwasny:??

Nowe ślizgi cos pomogą??

900cd934b1b35408med.jpg

Opublikowano

po zdjęciu kratek w zderzaku są takie śruby którymi podkręcić można zderzak :) Imbusem bodajże kręcisz ;)

Opublikowano

Dzieki zobacze dzisiaj co da sie zrobic:)

Opublikowano

Odświeżam temat.Ktoś pomoże?:wink:

---------- Post dopisany 19-03-2014 at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany 18-03-2014 at 20:56 ----------

???

Opublikowano

Trza podkrecic nakretki na odbojach zderzaka a jak to nie pomorze to rozwiercic otwory montazowe slizgow zderzaka i wyregulowac :)

Opublikowano
Trza podkrecic nakretki na odbojach zderzaka a jak to nie pomorze to rozwiercic otwory montazowe slizgow zderzaka i wyregulowac :)

Tylko Kolego nie dość ze jest szpara miedzy zderzakiem a błotnikiem to zderzak delikatnie odstaje na zewnątrz.Twoja porada powinna zdać egzamin w moim przypadku?:wink:

Opublikowano

wyciagasz kratke i tam jest taka sruba doodkrecenia zderzaka to musisz ja wykrecic i tak samo z drugiej strony . Wyciagnij zderzak i w tym mocowaniu co sa sruby od zderzaka musisz imbusem krecic do gory mialem to samo 15 minut roboty a cieszy oko

Opublikowano
wyciagasz kratke i tam jest taka sruba doodkrecenia zderzaka to musisz ja wykrecic i tak samo z drugiej strony . Wyciagnij zderzak i w tym mocowaniu co sa sruby od zderzaka musisz imbusem krecic do gory mialem to samo 15 minut roboty a cieszy oko

Tak jak piszesz to pewnie wyreguluje do góry ze nie bedzie szczeliny pomiedzy błotnikiem a zderzakiem.A drugi problem troche mi odstaje przy błotniku(tak jak by nie siedzial dobrze na ślizgu) wrrr:kwasny: