Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BEX] kompletny wydech firmy Magnaflow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bardzo wielką ochotę zamontować sobie wydech o którym mowa w temacie. Napiszcie mi co o nim sądzicie, może ktoś ma na aucie to cudo i może napisać o swoich doświadczeniach, czy dźwięk jest faktycznie tak niski jak to reklamuje producent na swojej stronce itd... jednym słowem czy gra jest warta świeczki :) Z góry dziekuję za wszelkie opinie :th:

wydech.jpg

Opublikowano
  • Autor

pre_pl, wieeeelkie dzięki :polew: :th: problem jednak w tym że tak naprawdę filmiki z tuby nie oddają do końca rzeczywistości...

Opublikowano

no nie oddają, ale i tak niezły czad :)

Opublikowano

ile to kosztuje?

i widzę, że to jest od downpipa dopiero...czyli lipa

Opublikowano
  • Autor

ile to kosztuje?

cena to około 2700 PLN

Opublikowano

ile to kosztuje?

cena to około 2700 PLN

Weź wsadź po prostu test pipe zamiast kata i daj sobie spokój z wydechem...no chyba, że atakujesz 300KM to wtedy tak.

Wydech nie da ci dokładnie 0KM i może kilka Nm...przerabiałem to u siebie, jedyny przyrost to wyciecie kata :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Weź wsadź po prostu test pipe zamiast kata i daj sobie spokój z wydechem...no chyba, że atakujesz 300KM to wtedy tak.

Wydech nie da ci dokładnie 0KM i może kilka Nm...przerabiałem to u siebie, jedyny przyrost to wyciecie kata :wink4:

decyzja zapadła i nie będzie nic więcej ponad zmianę programu ;) jak się ma wycięcie kata do badania emisji spalin :?:

Opublikowano

decyzja zapadła i nie będzie nic więcej ponad zmianę programu ;) jak się ma wycięcie kata do badania emisji spalin :?:

nie wiem jak jest w UK ale w PL nie ma z tym problemu

Opublikowano
  • Autor

nie wiem jak jest w UK ale w PL nie ma z tym problemu

W UK do tego podchodzą rygorystycznie i przy każdym przeglądzie mierzą to dość dokładnie... przeglądy robię w ASO więc jeśli wycięcia kata odbija się na poziomie emisji spalin to raczej nie mam możliwości wykombinowania czegokolwieki muszę go zostawić :confused4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

magnaflow kosztuje ok 700-800 dolców w stanach z darmową przesyłką więc jak masz kogoś w stanach to wydech możesz mieć za 1500-1700 a nie 2700 rzecz inna czy dla dźwięku dasz tyle kasy mnie kusi ale nic nie mówię bo Poziek beszta wszystkich :no:

:tongue4:

Opublikowano

magnaflow kosztuje ok 700-800 dolców w stanach z darmową przesyłką więc jak masz kogoś w stanach to wydech możesz mieć za 1500-1700 a nie 2700 rzecz inna czy dla dźwięku dasz tyle kasy mnie kusi ale nic nie mówię bo Poziek beszta wszystkich :no:

:tongue4:

Kolega Maciek- Mach ma ten cyrk z Magnaflow na stronce RPM... mogę zapytać sie o rabacik jak chcesz :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Kolega Maciek- Mach ma ten cyrk z Magnaflow na stronce RPM... mogę zapytać sie o rabacik jak chcesz :wink4:

Byłbym wdzięczny ;) napisałem około 2700 bo ta cena ciągle się zmienia w zależności od kursu... dokładna cena to 600 funtów :) Gdyby nie małe dzieci które czasem ze mną podróżują nie miał bym żadnych wątpliwości a tak... :mysli:

Opublikowano

Gdyby nie małe dzieci które czasem ze mną podróżują nie miał bym żadnych wątpliwości a tak... :mysli

No to jednak będzie troszkę dawać po uszach :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej i jak zalozyles ten wydech?? bo mam podobne autko i tez mysle o zmianie uklady.